Ricetta di Lucia Ferrari del Tui Bistrot di Arenzano.
Ao-meno 4 ravatti a segonda di gotti.
CÖSE GHE VEU?
- Un panetto de pasta da pan
PIN:
- 1/2 kg de succa cheutta a o forno
- 5 patatte
- 1 cioula
- Una branca de preboggion
- Euve a basta
- Formaggio de gran-na
- Sa, peivie, noxe moscà e persa
- Euio pe frizze
- Paçiensa areo 🙂
RECETTA
Dà recatto à succa e passâla. Dà in bggio a-e erbette. Rosolà a cioula, azzonze o verde. Buggi e passà e patatte. Grattà o formaggio senza grattà-se e die. Mesccià tutto insemme e azzonze euve e addobbi. Accommoddà a conscistensa con o pan grattou. Asccianã a pasta co o cannello in mandilli 15 pe 15 e mettighe un cuggià de pin, serrà ben e frizze in euio d’öiva (va ben addeuvié quello che voei). Mettighe un gotto de Rosceise, Pigou o Gianchetta.

