Tortellotti de Ciambrin

Ricetta di Lucia Ferrari del Tui Bistrot di Arenzano.

Ao-meno 4 ravatti a segonda di gotti.

CÖSE GHE VEU?

  • Un panetto de pasta da pan

PIN:

  • 1/2 kg de succa cheutta a o forno
  • 5 patatte
  • 1 cioula
  • Una branca de preboggion
  • Euve a basta
  • Formaggio de gran-na
  • Sa, peivie, noxe moscà e persa
  • Euio pe frizze
  • Paçiensa areo 🙂

RECETTA

Dà recatto à succa e passâla. Dà in bggio a-e erbette. Rosolà a cioula, azzonze o verde. Buggi e passà e patatte. Grattà o formaggio senza grattà-se e die. Mesccià tutto insemme e azzonze euve e addobbi. Accommoddà a conscistensa con o pan grattou. Asccianã a pasta co o cannello in mandilli 15 pe 15 e mettighe un cuggià de pin, serrà ben e frizze in euio d’öiva (va ben addeuvié quello che voei). Mettighe un gotto de Rosceise, Pigou o Gianchetta.

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